Friday, May 22, 2009

Brisbane, here we come!

Noo niii.... tundub, et meie blogi on kaotamas populaarsust:P Kommentaarid jäävad järjest harvemaks. Ja ka meil pole olnud pikka aega midagi erilist kirjutada. Oleme teinud ikka seda sama kartulitööd siin Pinnaroos. Madis sõitis viimased nädalad traktoriga ja Jaanus tõstukiga. Meie Katiga ikka sorteerisime. Tööpäevad olid vahest isegi nats üle 10 tunni pikad.
Aga iga päev oli masinatega mingid jamad. Üks päev lõppes isegi nii kurvalt, et kombaini juhtiv mees jäi masina vahele kinni. Tal vedas väga, sest ülemus jõudis kiiresti teda päästma minna. Jalg sai kõvasti muljuda ja ta veetis paar päeva haiglas. Muidugi oli see kõik mehe enda süü, et ta töötavat masinat läks puhastama, sest ta teadis, millega see lõppeda võib. Selliseid õnnetusi on palju olnud. Meile räägiti, et alles sai üks korea tüdruk isegi surma. Aga see juhtus ühes teises firmas.
Nüüd siis on selle tööga ühelpool. Täna oleme veel viimast päeva Pinnaroos. Homme varahommikul alustame sõitu Brisbane suunas. Esimesel päeval sõidame nii palju kui võimalik, sest siin läheduses pole midagi imetlusväärsust, kus aega veeta. Nii et varsti võite jälle palju uusi pilte orkutis näha ja ehk on meil ka siis rohkem kirjutada.

2 comments:

Kertu said...

Tsau! Kirjutage ikka :( Nii on ikka süda rahul, et teil kõik OK on seal :) Enda kohta ütlen lihtsalt, et nii kohutavalt kiire on ja tänu sellele aeg lihtsalt lendab. vaatan just, et olete selle blogi 22.05 kirjutanud, aga enda arvates ma just käisin siin, aga juba on kuu möödas.
peaasi, et teie terved olete. ja ma, Mimmu Sulle ka kirjutasin, et Eestis ei ole praegu hea. See, kellel tööd on, see rebib ennast lõhki, aga üldine tendents on see, et palku alandatakse, makse tõstetakse, koondamised, inimesed hullult makseraskustes, et nautige sealset olukorda. Üldiselt arvatakse, et siin on ka põhi nüüd käes, et edasi saab minna vaid paremaks. anname teada kui võite tagasi tulla :)
Kui jääte paikseks, siis andke kohe teada koos tellimusega-Anneke, must leib ja mida veel? Panen kõik posti .)
Muidu ikka igatsemeja ootame Teid tagasi :)
Näidake aga rohkem pilte ja kirjutage ikka kui mahti saate. Ikka loeme ju :)
kalli-kalli. Andri ka lehvitab

Unknown said...

Allo Hallo!

Kas olete ikka tervise juures?
Meie mässame MASUga. Millega Teie seal mässate?
Palun kirjutage ikka ka midagi.

Aadi