Friday, January 30, 2009

Seiklus võib alata!!!!!!!


Tere taas!

Nüüd üks kiire jutt kõigile. Saime bussi ostetud Perthist. Nissan Nomad 1990, 2,0, Istmeid kokku 5 ja tagumised istmed käivad alla. Taha on ehitatud saepuruplaat samale kõrgusele kui istmed maas ja siis saab seal magada. Hakkame rändama neljakesi Madis, Mirjam, Jaanus ja Kati. Praegu stardime Pembertonist ja võtame kursi Albany peale (seal kandis on kõige paremad surfilained), reis jätkub läbi Esperancy`i ja Norseman`i kuni juba Adelaideni. Seal üritame uue töökoha leida ja nüüd saame kohapeal ka trippida.
Nädala tahame ainult puhata ja ringi sõita, Eks rahad jooksevad kiiresti nulli ja siis vaja ikka jälle tööd teha. Meil kaardid ja raamatud ostetud ja plaanid paika pandud. Bussis veel telk, 4 lahtikäivat tooli, gaasipliit ja balloon jne…
Praegu kiire ja pikka juttu ei tee. Eks teepeal hakkab raporteerima täpsemalt.
Kõigile tervitused ja olge mureta!

8 comments:

Kertu said...

ohoh :) Edu!

Kertu said...

Nuuh, Kallid! Mis? Kus? Meelis jõudis ka Perthi. Kes seal botaanikaaia maha põletas? Päris palav on teil seal. 32 kraadi? meil siin püsivalt talv, lumi tükk aega maas juba :) Mimmu! Igatsen!

Maia-Liisa said...

rännake ja nautige- loodan ,et leiate endale mõnusa koha ja hea olemise,kus end sisse seada.
Kusagil teil seal megad uputused ja ujutused-ehk ei puuduta see teid !
Muide Oskaril siis tänasega 4 hammast juba suus ! Ega ta väga õnnelik vist nende üle hetkel ole ,sest viimased teevad veel veidi valu ja vaeva, kuid üritame hakkama saada.
Meie ootame kevadet ja sooja....eks ikka päikesest on suur puudus :(
Kallid teile !

Dingerahvas said...

Tere, tere! Me oleme Adelaides ja otsime tood. kertu, kui vaid oleks olnud nii, et aint 32 kraadi. Terve tee siia ulatusid temperatuurid ikka yle 40. Vahepeal oli isegi 47 ja autos polnud konditsioneeri ega midagi. Aga eks me kirjutame varsti k6igest t2psemalt oma blogis. Praegu on arvutil viirus sees ja me ei saa seda kasutada. Tervitused k6igile! Tsauki!

TIU said...

MATUKENE!!!Enamus Eesti rahvast ja eriti sugulased-isa, vanaema, vanaisa, Sirje , Marju ja isegi tädi Olga lasteaia päevilt tervitavad Sind!Palju, palju õnne sünnipäevaks!
Jätkugu seda Austraaliasse ja elus edaspidigi! Ikka rõõmsat meelt ja usku ja ettevõtlikkust , häid sõpru enda ümber ja töörõõme ka!Ootame lugusid ja tervitusi ikka ka väikesele Mirjamile, et ta ka suurel võõral maal ja kange kuuma käes vastu peaks

-ruby- said...

Matu, soovime Sulle möödunud sünnipäevaks õnne ( ja muidu ikka ka) ja sõbrapäevaks teile mõlemale kalli-pai! Ja ärge siis tulega mängige! ;) Peep ja Annika

Kertu said...

Hey! Täna juba 17! Pole midagi kuulda teist.... Madisel oli sünnipäev vä? palju Õnne Sulle! Millal täpselt? edaspidi siis saame koos pidada :) Nuuh, kas koduigatsust pole? kallistame!

Dingerahvas said...

Tere!
Kertule- mu sündimisepäev on 12.02, väga lähedal sulle ja aitäh.
Ema ja kogu Eestimaa- aitäh õnnitluste eest!
Emale- kuna veebruar on tõesti hulleim sünnipäevakuu siis tervita minu poolt kõiki vanaisasid ja vanaemasid ja teisi sugulasi nagu Innu ja Grete.